Friday, 14 August 2009

WANTED! :>

arrr tidak. got wanted!
disebabkan bermain tepung. bodohnya la

14-08-09 , hari itu adalah hari jadi Zulhakim. kita orang rancang nak suprised dia. so member aku plan bawa tepung dan telur. Then,kita orang pun bawa secara menyeludup! bila time balik aku tangkap si zulhakim ni. lepas tu terlepas . dia lari plak dekat bilik guru! Then , adalah kawan aku ni . dia punya bodoh , baling telur dekat Zuhakim depan cikgu disiplin dan pengetua.
aduh kantoi gila. aku pun lari lintang pukang la. Takut punya pasal . yang kawan aku tu dah gelabah. aku plan buat dekat luar sekolah.dorang degil kan dah wanted bangang nya la
isnin ni kene la. Alahai

ada lagi satu kes. ada cina sial ni . dia pun nak baling tepung jugak, gelabah sgt dia! aku baling baling la dekat dia . masa tu hujan mak dia jemput, masa tu plak dia pegi report disiplin. alahaii cina masalah. p/s aku dah malas nak plan dah lain kali
:)))

wanted : Afif,Amirul,Nadzmi,Nabil,

damn it