Friday, 14 August 2009

WANTED! :>

arrr tidak. got wanted!
disebabkan bermain tepung. bodohnya la

14-08-09 , hari itu adalah hari jadi Zulhakim. kita orang rancang nak suprised dia. so member aku plan bawa tepung dan telur. Then,kita orang pun bawa secara menyeludup! bila time balik aku tangkap si zulhakim ni. lepas tu terlepas . dia lari plak dekat bilik guru! Then , adalah kawan aku ni . dia punya bodoh , baling telur dekat Zuhakim depan cikgu disiplin dan pengetua.
aduh kantoi gila. aku pun lari lintang pukang la. Takut punya pasal . yang kawan aku tu dah gelabah. aku plan buat dekat luar sekolah.dorang degil kan dah wanted bangang nya la
isnin ni kene la. Alahai

ada lagi satu kes. ada cina sial ni . dia pun nak baling tepung jugak, gelabah sgt dia! aku baling baling la dekat dia . masa tu hujan mak dia jemput, masa tu plak dia pegi report disiplin. alahaii cina masalah. p/s aku dah malas nak plan dah lain kali
:)))

wanted : Afif,Amirul,Nadzmi,Nabil,

damn it

Saturday, 8 August 2009

G.I Joe Movies




The all's Joes. baru semlm aku tgk. This movie can bet Tranformers :>
you'll should see this movie in cinemas. WOW

Tuesday, 4 August 2009

what do you think?

choice :-
  1. Becomes Ahli Bimbingan Rakan Sebaya!
2. Not to join it and straight to study hard!

dear

I dream of becoming Ahli Bimbingan Rakan Sebaya from my counselling teacher! :> I would like to get your opinion of this. I don't know it will help me or other partner or not? if I join him, I will miss in many important subject. It's time also must always been in school at 11 o'clock a.m. I always ready set in 12.45 p.m! It's was so late. HAHA :> And another choice , I can guide my friends in order to be excellent student. At the same time, I necessarily see myself! Do I this can guide my friends? his sense no. HAHA

i guess i want chosen that 2nd choice. Im my right


Yeah yeah thanks for reading!

Sunday, 26 July 2009

can anyone teach me to be hacker?

i like to playing this online game. it's funny! :)
and like to be hacker in this online game